Lodewijk van Deijssellaan 212 Haarlem

VRAAGPRIJS € 649.000,-- K.K.

Degelijk gebouwde royale karakteristieke woning uit de jaren '30 op een geweldige locatie in een rustige woonwijk op de grens van Haarlem en Bloemendaal met vrij parkeren voor de deur. Inwendig dient de woning gemoderniseerd te worden maar dat is een uitgelezen kans om er helemaal naar eigen wens en smaak een mooie nieuwe woning van te maken. Diverse authentieke elementen zijn bewaard gebleven. De woning beschikt over een voortuin en een heerlijke zonnige achtertuin voorzien van een achterom. Aan de voorzijde geen directe overburen maar vrij uitzicht op een groenstrook.

Indeling:
Begane grond:
entree met meterkast, gang, trapkast, toilet, woonkamer en suite met erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de achtertuin, keuken waarin een eenvoudig keukenblok.
Eerste verdieping:
twee slaapkamers aan de voorzijde, badkamer met ligbad/douche, wastafel en tweede toilet, slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon.
Tweede verdieping:
twee slaapkamers met dakkapellen en diverse bergruimten.

Voor de indeling en afmetingen: zie de bijgaande plattegronden.
Diverse originele elementen, zoals glas-in-lood ramen, prachtige tegel-lambrisering gang en trappenhuis, paneeldeuren.
Een woning met zeer veel mogelijkheden.
Woonoppervlakte ca. 161 m2.
Perceeloppervlakte 161 m2.
Bouwjaar 1939.
De woning is gelegen op loopafstand van NS station Bloemendaal, winkels, scholen en sportaccommodaties in de directe nabijheid en op fietsafstand van zowel de Haarlemse binnenstad als bijv. Nationaal Park Zuid-Kennemerland en het strand.
Notariskeuze verkoper.
Aanvaarding in overleg.

Bel voor meer info tijdens kantooruren: 0255 - 52 01 80