Oosterduinweg 29 IJmuiden

VRAAGPRIJS € 285.000,-- K.K.

Op een goede locatie nabij het centrum gelegen bedrijfsruimte, thans ingedeeld met kantoorruimte aan de voorzijde op de hoek gelegen van ca. 30 m2, achtergelegen bedrijfsruimte bestaande uit werkplaatsen, magazijnruimte en opslagruimte met toiletten en bedrijfsruimte op de verdiepingen, totaal ca. 235 m2. Dit pand biedt vele mogelijkheden, in principe ook eventueel geschikt te maken voor (dubbele) bewoning.

Indeling:
Begane grond: entree met dubbele kantoorruimte, achtergelegen bedrijfsruimte met magazijnruimte, werkplaatsen en opslagruimte, toiletten.
Eerste verdieping: bedrijfsruimte ca. 40 m2 aan de voorzijde.
Tweede verdieping: bedrijfsruimte ca. 20 m2 aan de voorzijde.
Aan de zijde van de Le Mairestraat bevindt zich op de verdieping ca. 30 m2 bedrijfsruimte.

Voor de indeling en afmetingen: zie bijgaande plattegrondtekeningen.

Bouwjaar 1927.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen: erfdienstbaarheid van voetpad en gang ten gunste van de naastgelegen woning.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Ouderdomsclausule
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Een bezichtiging is mogelijk uitsluitend na daartoe vooraf gemaakte afspraak.

Alle gegevens zijn zorgvuldig samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid hiervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding kan op korte termijn.

Bel voor meer info tijdens kantooruren: 0255 - 52 01 80

Copyright © Prins Makelaardij o.g. | KvK 34082028